UKK

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos mieleesi tulee asia, josta tarvitset lisätietoa, niin ota yhteyttä soittamalla tai kysy lisää sähköpostitse osoitteesta tuulia ( ät ) nappikauppapunahilkka.fi.

Suosittuja kysymyksiä

Haluamme tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän, joten toivomme, että löydät vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi tältä sivulta.

Monet tuotteemme ovat tarkoitettu erityisesti lasten ja vauvojen asusteisiin ja tarvikkeisiin. Siksi näiden tuoteiden turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuotteet ovat testattuja ja myrkyttömiä. Varmistathan kuitenkin lopputuotetta valmistaessasi ja käyttäessäsi, ettei tukehtumis- ja kuristumisvaaraa pääse syntymään. Myöskään rikkinäistä tuotetta ei tule käyttää vaan se tulee poistaa heti käytöstä. Korutarvikkeissa suosimme hopeointia, joten korutarvikkeet ovat nikkeli- ja lyijyvapaita. Lisätietoa voi kysyä sähköpostitse osoitteesta tuulia ( ät ) nappikauppapunahilkka.fi.

Kankaat toimitetaan yhtenä kappaleena. Jos ostat useamman kappaleen, saat isomman palan. Katso osto-ohje (tuotteen esittelysivulla). Poikkeuksena tilanne, jossa kangasta on jäljellä vain muutama pala – tällöin kankaasta ei välttämättä pysty leikkaamaan yhtenäistä isompaa palaa. Tuotteen esittelysivulla on maininta varastotilanteesta. Metreittäin myytävät kankaat (tuoteryhmässä Puuvilla ja pellavat) toimitetaan tilattuun metrimäärään leikattuna.

Pienet nappikoot (12mm ja 14mm) vaativat ohuen kankaan lukittuakseen kunnolla kiinni. Keskikokoisiin nappeihin soveltuvat useimmat kankaat, mutta päällystäminen on kevyempää, mitä ohuempi kangas on kyseessä. Suurimmissa napeissa paksuhko kangas soveltuu parhaiten, koska jos kyseessä on hyvin ohut kangas, nappi ei välttämättä lukitu kunnolla kiinni. Huom. Ethän käytä takakappaleen painamisessa apuna vasaraa. Napit särkyvät tai lommoutuvat iskusta, eikä takakappale lukitu paikalleen. Nappikauppa Punahilkan valikoimaan kuuluvissa kankaissa kankaan paksuus on kerrottu tuotteen esittelysivulla.

Suosittelemme E6000 Liimaa nappikorujen valmistukseen. Liima saavuttaa lopullisen pitävyyden vasta n. 1-3 vrk kuluessa liimaushetkestä, joten anna liiman kuivua hyvin rauhassa liimattavia kappaleita liikuttelematta! Liimausta on hyvä testailla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Sopiva liimapisaran koko löytyy kokeilemalla.

Etkö löydä vastausta?

Tilaukset & alennukset

Kyllä on. Lisätietoa yrittäjä- ja jälleenmyyntihinoista saa ottamalla asian tiimoilta yhteyttä tuulia ( ät ) nappikauppapunahilkka.fi.

Tilannetta kannattaa tiedustella sähköpostitse, tai palautelomakkeella. Kysyminen kannattaa, tuotetta voi löytyä vielä pieni määrä, johtuen varastotilanteen ”varmuusvarasta”. 🙂

Tilauksen pakkaamisessa on voinut tulla virhe, jolloin joku tuote on voinut unohtua matkasta. Otathan tällöin yhteyttä, niin lähetämme puuttuvan tuotteen.

Vaihdot, palautukset ja reklamaatiot pyritään hoitamaan niin, että kaikille jäisi hyvä mieli! Palautukset onnistuvat myös ilman erityistä syytä. Pyrimme hoitamaan vaihdot ja palautukset aina korkealla prioriteetilla, nopeasti ja sujuvasti. 🙂 Jos haluat vaihtaa tuotteita, tai havaitset tilauksessasi huomautettavaa, niin ota yhteyttä esim. vastaamalla tilausvahvistussähköpostiviestiin!