Näytetään kaikki 64 tulosta

Nappikauppa Punahilkka tarjoaa laajan valikoiman metalliklipsejä, jotka sopivat vaatetukseen, asusteisiin sekä askarteluun.

Metalliklipsejä moniin käyttötarkoituksiin

Valikoimamme sisältää metalliklipsejä useassa koossa erilaisissa malleissa sekä väreissä. Kapeimmat 5mm klipsit sopivat nyörille ja leveämpiä voi käyttää nauhan kanssa. Voit käyttää metalliklipsejä vaateklipseihin, henkselinsoljiksi, neuleklipseihin, pyyheklipseiksi tai heijastimiin. Tarjoamme metalliklipsejä sekä yksittäin että setteinä, jotta löydät helposti juuri sinulle sopivan määrän. Kaikki metalliklipsimme ovat nikkeli- ja lyijyvapaita. Jos suunnittelet käyttäväsi metalliklipsejä alle 3-vuotiaiden lasten asusteisiin, kuten tuttinauhoihin, niin testaathan itse niiden kestävyyden ja soveltuvuuden ennen käyttöä!

Yritystilaukset ja tukkuhinnat

Tarvitsetko metalliklipsejä edullisesti suuremmissa erissä ja etsit metalliklipsien tukkumyyjää? Toimimme itse metalliklipsien maahantuojana ja voimme tarjota kilpailukykyiset tukkuhinnat isommille erille tai yrittäjäalennuksen ilman minimiostovaatimusta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja yrityshinnoistamme ja tukkualennuksesta!

Ota yhteyttä