Näytetään kaikki 84 tulosta

Päällystettävät napit askartelu- ja tee-se-itse-projekteihin

Päästä luovuutesi valloilleen askartelu- ja tee-se-itse-projekteihin suunniteltujen päällystettävien nappien avulla. Nappeja on saatavana eri kokoisina sekä sileällä taustalla että kantanappina. Valitse sopiva nappi käyttötarkoitukseesi! Meillä on myynnissä myös kattava valikoima oheistuotteita, jotka on sopivat yhdistettäväksi päällystettävien nappejen kanssa.

Helppoja valmistaa, ei vaadi ompelua

Nappien päällystäminen on helppoa, eikä ompelua tarvita. Noudata mukana tulevia ohjeita ja päällystä nappi suosikkikankaallasi. Vain hieman näppivoimia ja tarkkuutta tarvitaan!

Inspiraatiota askartelu- ja tee-se-itse-projekteihin

Käytä päällystettäviä nappeja asusteiden ja uniikkien tuotteiden valmistamiseen. Anna itse tehty lahja tai suunnittele myyntituotteita. Nappien päällystäminen sopii myös työpajoihin yhteiseksi puuhaksi!

Vinkkejä päällystettävien nappien käyttöön

  • Jääkaappimagneetit ja jumboklemmarit
  • Hiusnipsut ja nappipompulat
  • Jojot
  • Korvikset, riipukset, sormukset ja rannekorut

Yritystilaukset ja tukkuhinnat

Toimitko yrittäjänä ja valmistat myyntituotteita päällystettävistä napeista? Toimimme itse päällystettävien nappien maahantuojana ja voimme tarjota käsityöyrittäjille yrittäjäalennuksen ilman minimiostovaatimusta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja yrityshinnoistamme!

Ota yhteyttä