Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Metalliklipsi 15mmMetalliklipsi 15mm

  Metalliklipsi 15mm, 50kpl

  38,25 

  50 kpl setti laadukkaita, pehmeästi aukeavia vaateklipsiä/henkselin solkia. Kansiosa ruostumatonta terästä, runko pinnoitettua terästä. Max. nauhan leveys 15mm. Nikkeli- ja lyijyvapaa. Laatu uusittu 10/22 alkaen.

  Maahantuoja: Nappikauppa Punahilkka.

 • Metalliklipsi 15mmMetalliklipsi 15mm

  Metalliklipsi 15mm, 25kpl

  22,50 

  25 kpl setti laadukkaita, pehmeästi aukeavia vaateklipsiä/henkselin solkia. Kansiosa ruostumatonta terästä, runko pinnoitettua terästä. Max. nauhan leveys 15mm. Nikkeli- ja lyijyvapaa. Laatu uusittu 10/22 alkaen.

  Maahantuoja: Nappikauppa Punahilkka.

 • Metalliklipsi 15mmMetalliklipsi 15mm

  Metalliklipsi 15mm

  1,05 

  Laadukas pehmeästi aukeava vaateklipsi/henkselin solki. Kansiosa ruostumatonta terästä, runko pinnoitettua terästä. Max. nauhan leveys 15mm. Nikkeli- ja lyijyvapaa. Laatu uusittu 10/22 alkaen.

  Maahantuoja: Nappikauppa Punahilkka.

Nappikauppa Punahilkka tarjoaa laajan valikoiman metalliklipsejä, jotka sopivat vaatetukseen, asusteisiin sekä askarteluun.

Metalliklipsejä moniin käyttötarkoituksiin

Valikoimamme sisältää metalliklipsejä useassa koossa, erilaisissa malleissa sekä väreissä. Kapeimmat 5mm klipsit sopivat nyörille ja leveämpiä voi käyttää nauhan kanssa. Voit käyttää metalliklipsejä vaateklipseihin, henkselinsoljiksi, neuleklipseihin, pyyheklipseiksi tai heijastimiin. Tarjoamme metalliklipsejä sekä yksittäin että setteinä, jotta löydät helposti juuri sinulle sopivan määrän. Kaikki metalliklipsimme ovat nikkeli- ja lyijyvapaita. Jos suunnittelet käyttäväsi metalliklipsejä alle 3-vuotiaiden lasten asusteisiin, kuten tuttinauhoihin, niin testaathan itse niiden kestävyyden ja soveltuvuuden ennen käyttöä!

Yritystilaukset ja tukkuhinnat

Tarvitsetko metalliklipsejä edullisesti suuremmissa erissä ja etsit metalliklipsien tukkumyyjää? Toimimme itse metalliklipsien maahantuojana ja voimme tarjota kilpailukykyiset tukkuhinnat isommille erille tai yrittäjäalennuksen ilman minimiostovaatimusta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja yrityshinnoistamme ja tukkualennuksesta!

Ota yhteyttä