Näytetään kaikki 29 tulosta

Silikoni purulelut

Silikoniset vauvan purulelut on valmistettu samasta 100% elintarvikelaatuisesta silikonista kuin silikonihelmetkin. Purulelut eivät sisällä lyijyä, ftalaatteja, BPA:ta, eikä muitakaan haitallisia aineita. Puhdistus vedellä ja miedolla tiskiaineella ennen käyttöä ja säännöllisesti käyttöjen välissä. Puruleluilla on CE-merkintä. Suositusikä 0+.

Huom. Purulelut luokitellaan leluiksi, joten tuotteita koskevat lelulain määräykset, kuten nauhojen pituudet leluissa jne.

100 % elintarvikelaatuista myrkytöntä silikonia

Tuotteiden turvallisuus on meille tärkeää. Silikonihelmemme on valmistettu korkealaatuisesta elintarvikelaatuisesta silikonista, joka on BPA-vapaata, ei sisällä ftalaatteja eikä vapauta muitakaan haitallisisia kemikaaleja. Materiaali on testattu sen varmistamiseksi, että se täyttää leluille asetetut turvallisuusstandardit, mikä mahdollistaa silikonihelmien käytön myös tuttiketjuissa ja vauvanpuruleluissa. Huomioithan, että yksittäiset helmet sisältävät tukehtumisriskin, eivätkä ne ole leluja. Jos käytät silikonihelmiä alle 3-vuotiaille tarkoitettuihin tuotteisiin niin huomioithan leluille ja tuttinauhoille asetetut kestävyys- ja muotovaatimukset!

Kestävä ja helposti puhdistettava

Silikonihelmet on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä, joten ne sopivat puhdistusta vaativiin koruihin, asusteisiin ja puruleluihin. Helmet voidaan helposti puhdistaa saippualla ja vedellä tai laittaa astianpesukoneeseen. Silikonihelmet kestävät myös keittopesun.

Silikonihelmien muut edut

– Hypoallergeeninen ja hellävarainen herkälle iholle
– Lämmön ja  pakastuksenkestävä
– Pehmeä rakenne sopii vauvojen kutiseville ikenille

Täydellisiä erilaisiin käsityöprojekteihin

Käytä luovuuttasi silikonihelmiemme kanssa! Silikonihelmet ovat ihanteellisia myös käsintehtyjen lahjojen, kuten kaulakorujen, rannekorujen, avaimenperien ja helmikynien valmistamiseen. Valmiit tuotteet käyvät vauvalahjoiksi, muistamisiksi, myyjäisiin ja myyntituotteiksi. Kauniiden värien ja monien muotojen ansiosta voit nauttia sommittelusta ja luoda omat yksiölliset mallisi!

Yritystilaukset ja tukkuhinnat

Etsitkö silikonihelmien tukkumyyjää? Toimimme itse silikonihelmien maahantuojana ja voimme tarjota kilpailukykyiset tukkuhinnat isommille erille sekä hyvän yrittäjäalennuksen ilman minimiostovaatimusta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja yrityshinnoistamme ja tukkualennuksesta!

Ota yhteyttä