Näytetään kaikki 40 tulosta

Korutarvikevalikoimamme on rakennettu sopimaan muuhun käsityötarvikkeiden valikoimaamme. Olemme etsineet yhteensopivia tuotteita pääasiassa päällystettävistä napeista valmistettaviin koruihin, mutta tarvikkeet sopivat toki myös muiden materiaalien kanssa käytettäviksi.

Hiuslenkit

Hiuslenkeistä ja kannallisista päällystettävistä napeista voi valmistaa kivoja nappipompuloita sekä käyttää niitä virkattuihin tai ommeltuihin rusetteihin.

Hiuspinnit ja hiussoljet

Hiusnipsuihin tai pinneihin voi liimata sileätaustaisen päällystetyn napin. Pinnit ja nipsut sopivat myös Fimo-massasta tehdyille koristeille. Suosittelemme liimaksi E6000-liimaa tai muuta kestävää koruliimaa.

Korutarvikkeet

Korutarvikkeiden tuoteryhmästä löytyy korupohjia, joista saa valmistettua erilaisia nappikoruja sileätaustaisten päällystettävien nappien kanssa. Tarvikkeet löytyvät nappiriipuksiin, nappisormuksiin, kalvosinnappeihin, ranneketjuihin ja pinsseihin. Suosittelemme liimaksi E6000-liimaa tai muuta kestävää koruliimaa.

Askartelutarvikkeet

Askartelutarvikkeiden tuoteryhmästä löytyvät tarvikkeet pullonkorkkikoruihin. Päällystettäviä nappeja voi käyttää jumpoklemmareissa ja kun liimaa taustalle magneetin, saa siitä jääkaappimagneetin. Suosittelemme liimaksi E6000-liimaa tai muuta kestävää koruliimaa.

Yritystilaukset ja tukkuhinnat

Tarvitsetko korutarvikkeita edullisesti suuremmissa erissä ja etsit tukkumyyjää? Toimimme itse myymiemme korutarvikkeiden maahantuojana ja voimme tarjota kilpailukykyiset tukkuhinnat isommille erille tai yrittäjäalennuksen ilman minimiostovaatimusta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja yrityshinnoistamme ja tukkualennuksesta!

Ota yhteyttä