Silikonihelmi, hexagon 17mm puuterisininen

0,65 

Silikonihelmiä voidaan käyttää tuttinauhojen ja purutuotteiden materiaalina. Silikonihelmet sopivat myös korujen, avaimenperien ja helmikynien valmistamiseen.

1424 varastossa

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksille!

  Paytrail maksutavat
  • Paytrail maksutavat
  Tuotetunnus (SKU): SH-17HE-PSIN Osasto:
  Jaa sivu:

  Kuvaus

  Silikonihelmemme on valmistettu elintarvikelaatuisesta silikonista, joka on BPA-vapaata, ei sisällä ftalaatteja eikä vapauta muitakaan haitallisisia kemikaaleja. Materiaali on testattu sen varmistamiseksi, että se täyttää leluille asetetut turvallisuusstandardit, mikä mahdollistaa silikonihelmien käytön myös tuttiketjuissa ja vauvanpuruleluissa. Huomioithan, että yksittäiset helmet sisältävät tukehtumisriskin, eivätkä ne ole leluja. Jos käytät silikonihelmiä alle 3-vuotiaille tarkoitettuihin tuotteisiin niin huomioithan leluille ja tuttinauhoille asetetut kestävyys- ja muotovaatimukset!

  Silikonihelmet on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä, joten ne sopivat puhdistusta vaativiin koruihin, asusteisiin ja puruleluihin. Helmet voidaan helposti puhdistaa saippualla ja vedellä tai laittaa astianpesukoneeseen. Silikonihelmet kestävät myös keittopesun ja pakastuksen.

  Käytä luovuuttasi! Silikonihelmet ovat ihanteellisia myös käsintehtyjen lahjojen, kuten kaulakorujen, rannekorujen, avaimenperien ja helmikynien valmistamiseen. Valmiit tuotteet käyvät vauvalahjoiksi, muistamisiksi, myyjäisiin ja myyntituotteiksi.

  Lisätiedot

  Materiaali

  100% elintarvikelaatuista silikonia. BPA-vapaata, ei sisällä ftalaatteja eikä vapauta haitallisia kemikaaleja.

  Maahantuoja

  Nappikauppa Punahilkka

  Koko

  Helmen halkaisija 17mm. Reikä 2,5mm.

  Väri

  , ,