Uutiskirje 4.1.2019

Vuosi alkoi meillä inventaarion merkeissä ja teille asiakkaille se tarkoittaa tällä kertaa ilmaisia tuotteita* tilauksen yhteydessä. Uutiskirjeen myötä myös muutamista loppuvuoden uutuuksista on voimassa tutustumistarjous!

 

 

Ilmaisia tuotteita tilauksen yhteydessä

Tarjousten lisäksi poistuvia tuotteita on jaossa tällä kertaa ilmaisina kaupanpäällisinä. Kaupanpäälliset saa naputeltua ostoskoriin täältä ja tilauksen viestikenttään voi laittaa toivomuksen tuotteista, joille olisi käyttöä.

*Jaossa on ainakin siniset hai-purulelut, palapeli-purulelut (sininen, sitruuna ja punainen), maalattuja metalliklipsejä 25mm rengasosalla, tuttirenkaita, päällystettäviä sydännappeja sekä poistuvia silikonihelmiä. Ajankohtaista tietoa jäljellä olevista kaupanpäällisistä kerrotaan tuotekuvauksen yhteydessä.

Kaupanpäällisiä pakataan tilauksen mukaan vähintään viiden euron tai viidesosan verran tilauksen arvosta.

Kampanja on voimassa tammikuun loppuun saakka tai niin kauan, kuin poistuvia tuotteita riittää. Toivottavasti nämä tuotteet pääsevät vielä hyötykäyttöön. :)

 

 

Heijastavat ihmehelmet -20%

Moni verkkokaupassa loppuvuodesta vieraillut asiakas on jo huomannut uudet heijastavat ihmehelmet valikoimassamme. Helmistä saa hyvän heijastavan lisän asusteisiin, kuten pipoihin, käsineisiin tai laukkukoruksi. Huom! Ihmehelmet eivät korvaa käytössä ce-merkittyä heijastinta. Heijastavista helmistä on voimassa -20% tutustumistarjous tammikuun loppuun saakka!

 

TÄSTÄ HEIJASTAVIIN HELMIIN »

 

Nepparitarjous 5e / 25kpl

Nappikauppa Punahilkan omia 10mm rengasneppareita löytyy nyt uusissa väreissä. Valkoisen, mustan, puuteriroosan ja mintun kaveriksi saimme keltaiset, liilat, siniset ja punaiset rengasnepparit. Nepparit ovat nikkelivapaita ja molemmat sirkkaosat ovat maalattuja, jolloin myös ihoa vasten tulee maalattu pinta. Nepparit ovat yhteensopivia Prymin 10mm rengasneppareiden kiinnitysvälineiden kanssa. Uudet värit antavat aiheen nepparitarjoukseen: 25kpl setin meidän omia rengasneppareita saa tammikuun ajan viidellä eurolla!

 

TÄSTÄ NEPPARI­TARJOUKSEEN »

 

Tervetuloa Tammikuun tarjouksiin!

 

Tuulia Raassina

 

Terveisin,
Tuulia

 

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN »