Tietoa yrityksestä

Tietoa Nappikauppa Punahilkasta

Nappikauppa Punahilkka

"Tervetuloa tutustumaan Nappikauppa Punahilkkaan!"

- Tuulia

Yrityksen historia

Nappikauppa Punahilkka on Tuulia Raassinan vuonna 2011 perustama verkkokauppa, joka myy netissä erilaisia tarvikkeita askarteluun ja ompeluun. Kesällä 2016 Nappikauppa Punahilkka siirrettiin silloin juuri perustetun, verkkosivuja ja verkkokauppaohjelmistoja toteuttavan Affordia Oy:n aputoiminimeksi. Yrityksen oman tyylin ja punaisen langan löytää seikkailemalla Nappikauppa Punahilkan sivuilla. :)

Tuulian lisäksi Nappikauppa Punahilkka työllistää osa-aikaisesti 1-2 pakkausapuria.

Tuotevalikoimassa suosittuja tuotteita ovat erityisesti tuttinauhatarvikkeet, silikonihelmet ja päällystettävät napit oheistarvikkeineen. Japanilaiset puuvilla- ja pellavakankaat ovat myös kuuluneet verkkokaupan valikoimaan koko yrityksen historian ajan. Yhteistä kaikille tuotteille on se, että niistä saa tehtyä jotain pientä ja kaunista arkea ilostuttamaan ja samalla rentoutua hetken käsillä tekemisen parissa.

Maahantuomme ja teetämme useat tuotteet itse ja tämä mahdollistaa tuotteiden edulliset hinnat varsinkin isompina erinä myytäessä. Lisätietoa yrittäjä- ja jälleenmyyntihinnoista kannattaa kysyä sähköpostitse tai soittamalla.

 

Tuulia Raassina yrittäjä